Nyt myös yrityslaina on helppo kilpailuttaa! Palvelu on maksuton, eikä sido lainaa yritykselle hakevaa mihinkään.
1. Täytä esitiedot

Aloita valitsemalla toivomasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika, sekä täytä vielä hakemuksen esitiedot.

2. Yrityslainan tietojen täydennys

Palvelun tarjoaa Haenyt.fi yrityslainavälittäjä, jonka järjestelmässä yrityslaina kilpailutetaan. Täytä hakemus loppuun palvelussa, jonka jälkeen saat alustavat yrityslainatarjoukset eri lainantarjoajilta.

3. Valitse paras yrityslaina

Vastaanotettuasi lainatarjoukset, valitse niistä paras yrityslaina. Voit myös olla valitsematta, jos vain halusit tutustua vaihtoehtoihin maksutta.

Yrittäjät jäsenyritys 2022

Lainasumma
Toivottu laina-aika
 kk

Lainaa yritykselle 1000 - 350 000 €

Lainaa yritykselle voi hakea aina 1000 eurosta jopa 350 000 euroon asti. Yli 20 000 euron yrityslainoihin vaaditaan pääsääntöisesti 2 henkilötakaajaa. Reaalivakuuksia ei kuitenkaan vaadita.

Maksuaikaa on mahdollista saada lainantarjoajasta riippuen jopa 3 vuotta. Lopullinen lainasumma sekä laina-aika määräytyvät täysin lainapalveluiden tarjousten perusteella.

Paras yrityslaina tarkoitukseesi

Kumppanimme Haenyt.fi yrityslainavälittäjä löytää parhaan yrityslainan, olipa vaatimuksena sitten joustava takaisinmaksuaika tai selkeä hinnoittelu. Kilpailutettavat yrityslainat ovat vakuudettomia, ainoastaan henkilötakaus vaaditaan. Lainan käyttökohteen päätät yrityksen edustajana sinä.

Haettavan yrityslainan avulla voi muun muassa ostaa uusia laitteita, palkata uusia työntekijöitä, kasvattaa varastoa tai laajentaa yritystä.

Ilmainen yrityslainatarjous

Palvelu on täysin ilmainen yrityksellesi. Lisäksi et sitoudu mihinkään hakiessasi yrityslainatarjouksia. Voit tarjousten saatuasi päättää, onko tarjottu yrityslaina sopiva. Yrityslainan kilpailuttaminen säästää rahan lisäksi aikaa; yhdellä nopealla hakemuksella saat tarjouksen usealta lainantarjoajalta.

Helppo yrityslainavertailu

Kun olet täyttänyt yrityslainahakemuksen, yrityslainavertailu on helppoa. Näet yhdellä silmäyksellä kaikki yrityksellesi tarjolla olevat lainat sekä alustavat hinnat lainoille.

Alustavan hinnan perusteella on laskettu myös kuukausierä lainalle. Näin lainan sovittaminen yrityksen talouteen on helpommin hahmotettavissa.

Kuka voi hakea lainaa yritykselle?

Yrityslainaa voivat hakea yrityksessä päättävässä asemassa olevat, nimenkirjoitusoikeutetut henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita. Alustavat tarjoukset on mahdollista hakea yksin, mutta osa palveluista vaatii kaksi henkilötakaajaa isommille lainasummille. Tarvittavien henkilötakaajien määrä on tapauskohtaista.

Yrityksen iän suhteen ei ole vaatimuksia ja palvelun kautta on mahdollista hakea yrityslainaa uudelle yritykselle.

Lainaa hakevalla yrityksellä tai vastuuhenkilöillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Yrityslainoja voivat hakea kaikki yritykset, toimialasta riippumatta. Olemme palvelleet menestyksekkäästi muun muassa vähittäis- ja tukkukaupan, rakennus-, siivous- sekä ravintola-alan yrityksiä.

 

HAE YRITYSLAINAA